Navigace

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Odvoz odpadu

Svoz komunálního odpadu v roce 2018

komunál

Svoz separovaného odpadu v roce 2018

Separovaný odpad

 

Východ a západ slunce

Slunce vychází:07:08

Slunce zapadá:16:02

 

Kontakty

Obec Město Libavá

Berounská 41

783 07  Město Libavá

GPS: 49°43'15.124"N

        17°31'17.963"E

IČ: 04498704

Tel: +420 702 180 705

E-mail: oulibava@kr-olomoucky.cz

Datová schránka: hsifeu7

č.ú.: 273274955/0300

 

 

 

Obsah

Informace k GDPR  

Obec Město Libavá, IČO 04498704, DIČ CZ04498704, bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce   je  "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle   Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Obec Město Libavá  jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou  email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

 

Záznamy o činnostech zpracování - ZDE KE STAŽENÍ

Priloha_c_3 - ZDE KE STAŽENÍ

Priloha_c_4 - ZDE KE STAŽENÍ

Priloha_c_5 - ZDE KE STAŽENÍ

Priloha_c_6 - ZDE KE STAŽENÍ

SMĚRNICE VÝKON PRÁV SUBJEKTŮ ÚDAJŮ - ZDE KE STAŽENÍ