Datová schránka: hsifeu7

rozšířené vyhledávání
Město Libavá
MěstoLibavá

GDPR

Informace k GDPR  

Obec Město Libavá, IČO 04498704, DIČ CZ04498704, bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce   je  "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle   Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Obec Město Libavá  jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou  email: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Občan Server Libavá

ikona

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie